MINI-SESSIES

MINI-WAT?

Dit concept bevat shoots met een klein tijdslot waarin we enkele leuke, authentieke beelden vastleggen in een voorafbepaalde setting. Je komt op een bepaald tijdstip en ontvangt achteraf het resultaat via jouw eigen beeldengalerij.


Dit concept is ideaal voor koppels met baby's of kindjes, mannen die niet graag op de foto staan of gewoon personen die graag enkele leuke portretten van zichzelf willen.

Het is kort, krachtig en toch gezellig.


Graag nog meer info? Scroll dan naar beneden!


MINI-SESSIES: PRAKTISCH


In dit concept zullen doorheen het jaar meerdere mini-shoots worden opengezet. Door te klikken op de link onderaan deze pagina, word je doorverwezen naar een externe pagina van Calendly, een online agenda systeem. Daarin selecteer je een tijdslot dat voor jou past. Jij ontvangt dan per mail een document voor de betaling. Eens deze betaling is binnengekomen dan is je plek volledig gereserveerd. Het enige wat je dan nog resteert is opdagen en plezier hebben. Simpel, toch?


€115


# 30 minuten fotoshoot

(max. 3 personen inbegrepen*)

-

# 10 digitale beelden die je uit jouw eigen galerij kan kiezen**

-

# Jouw herinneringen gedrukt in een leuk formaat

-

# Unieke plukervaring


*€15/pp extra als meer dan 3 personen

**aankopen van extra beelden is mogelijk!Als het niet zou lukken op die specifieke dag en je toch echt een shoot wil boeken,

dan kan je nog steeds langs de gewone weg een 'Moments'-shoot boeken (zie 'INFO' en 'CONTACT' pagina's hier op de website.)


Het is helaas niet mogelijk om een hele familie perfect op beeld te krijgen binnen de mini-sessies. Hier is meer tijd voor nodig.

Wens jij toch oma en opa, tante en nonkel bij op de foto? Boek dan een 'Moments Deluxe' pakket. Zo komt iedereen gelijk aan bod.>> BOEK HIER JE TIJDSLOT <<

Locatie: FEST - OVERIJSE

Een magische locatie


Ergens in de rand van Brussel ligt deze geheime parel. Kris toverde haar tuin om in een groen paradijs. Bloemenperkjes hier, zitplaatsjes daar en een prachtige druivenserre.

De tuin ziet er elke dag anders uit en dat zorgt ervoor dat je steeds opnieuw verrast wordt.

Met liefde voor de natuur


Lokaal gekweekt met een hart voor de natuur. Tips nodig voor de samenstelling van je boeketje? Je kan Kris en haar man steeds terugvinden in de tuin voor advies of voor een fleurige babbel.

Voor bloemrijke ervaringen


Ontdek al wandelend door de pluktuin welke bloemen er op dat moment in bloei staan. Je kan er uren rondlopen en je eigen combinaties maken tot jouw unieke boeketje is samengesteld. Je gaat naar huis met je eigen, zelf geplukte bloemstelen die in jouw interieur zullen pronken. Een leuke herinnering aan een unieke ervaring.

Adres

Hoeilaartsesteenweg 253 tegenover Willy Naessens in Overijse (Maleizen).

Gewoon binnen wandelen en doorlopen naar de tuin.


Pinterest-mood voor de mini-sessies

Disclaimer: deze beelden werden van Pinterest gehaald en dienen louter als inspiratie.