KERST MINI-SESSIES

MINI-WAT?

Dit concept bevat shoots met een klein tijdslot waarin we enkele leuke, authentieke beelden vastleggen in een voorafbepaalde setting. Je komt op een bepaald tijdstip en ontvangt achteraf het resultaat via jouw eigen beeldengalerij.


Dit concept is ideaal voor koppels met baby's of kindjes, mannen die niet graag op de foto staan of gewoon personen die graag enkele leuke portretten van zichzelf willen.

Het is kort, krachtig en toch gezellig.


Graag nog meer info? Scroll dan naar beneden!


MINI-SESSIES: PRAKTISCH


In dit concept worden doorheen het jaar meerdere mini-shoots opengezet. Door te klikken op de link onderaan deze pagina, word je doorverwezen naar een online agenda systeem. Daarin selecteer je een tijdslot dat voor jou past. Jij ontvangt dan per mail een document voor de betaling. Eens deze betaling is binnengekomen dan is je plek volledig gereserveerd. Het enige wat je dan nog resteert is opdagen en plezier hebben. Simpel, toch?


3&4 december

KERST MINI-SESSIES

€150


# 30 minuten fotoshoot in kerstsfeer

(max. 3 personen inbegrepen*)

-

# 15 digitale beelden die je uit jouw eigen galerij kan kiezen**

-

# Mini kerstcadeautje om mee te nemen


*€15/pp extra bij meer dan 3 personen

**aankopen van extra beelden is mogelijk!


Bij slecht weer (regen) wordt deze shoot omgezet naar een studio shoot.


Als het niet zou lukken op die specifieke dag en je toch echt een shoot wil boeken,

dan kan je nog steeds langs de gewone weg een 'Moments'-shoot boeken (zie 'INFO' en 'CONTACT' pagina's hier op de website.)


Het is helaas niet mogelijk om een hele familie perfect op beeld te krijgen binnen de mini-sessies. Hier is meer tijd voor nodig.

Wens jij toch oma en opa, tante en nonkel bij op de foto? Boek dan een 'Moments Deluxe' pakket. Zo komt iedereen gelijk aan bod.



>> BOEK HIER JE TIJDSLOT <<

Locatie: PAJOTTENLAND

Binnenkort zal ik de exacte locatie bekend maken. Wees gerust, je kan ondertussen jouw mini-sessie al boeken, zo ben je alvast zeker van jouw plaats. Zodra de locatie bekend is, zal ik deze gegevens ook doorgeven via e-mail aan diegenen die al geboekt hebben.

Pinterest-mood voor de mini-sessies

Disclaimer: deze beelden werden van Pinterest gehaald en dienen louter als inspiratie.