MINI-SHOOTS

MINI-WAT?

Dit concept bevat shoots met een klein tijdslot waarin we enkele leuke, authentieke beelden vastleggen in een voorafbepaalde setting. Je komt op een bepaald tijdstip en ontvangt achteraf het resultaat via jouw eigen beeldengalerij.


Dit concept is ideaal voor koppels met baby's of kindjes, mannen die niet graag op de foto staan of gewoon personen die graag enkele leuke portretten van zichzelf willen.

Het is kort, krachtig en toch gezellig.


Graag nog meer info? Scroll dan naar beneden!


MINI-SHOOTS: PRAKTISCH


In dit concept zullen doorheen het jaar meerdere mini-shoots worden opengezet. Je klikt op de gewenste setting en wordt dan doorverwezen naar een externe pagina van Calendly, een online agenda systeem. Daarin selecteer je een tijdslot dat voor jou past. Jij ontvangt dan per mail een document voor de betaling. Eens deze betaling is binnengekomen dan is je plek volledig gereserveerd. Het enige wat je dan nog resteert is opdagen en plezier hebben. Simpel, toch?


# 30 minuten fotoshoot

-

# 10 digitale beelden die je uit jouw eigen galerij kan kiezen*

-

# Jouw herinneringen gedrukt in een leuk formaat


*aankopen van extra beelden is mogelijk!Als het niet zou lukken op die specifieke dag maar je toch echt een shoot wil boeken,

dan kan je nog steeds langs de gewone weg een 'Moments'-shoot boeken (zie 'INFO' en 'CONTACT' pagina's hier op de website.)


Het is helaas niet mogelijk om een hele familie perfect op beeld te krijgen binnen de mini-shoots. Hier is meer tijd voor nodig.

Wens jij toch oma en opa, tante en nonkel bij op de foto? Boek dan een 'Moments Deluxe' pakket. Zo komt iedereen gelijk aan bod.

Ontdek de beschikbare mini-shoots

MOTHER'S DAY

155€


Een topcadeau voor de mama's. Ja, voor ALLE mama's. Mama, Oma, Plusmama, Dogmom, Mommy-to-be, ...

Maak gebruik van deze mini-shoots om een gezellig moment vast te leggen.


(Belangrijk: dit is specifiek gefocust op mama-combinaties, dit is geen familie-shoot, daarvoor boek je best 'Moments-Deluxe'.)


FATHER'S DAY

155€


Heb jij te weinig foto's van jouw papa? Of ken je een kersverse papa? Zit je met een drie- of zelfs viergeslacht in jouw familie? Kruip dan voor de lens dankzij deze vaderdags-actie!


(Belangrijk: dit is specifiek gefocust op mama-combinaties, dit is geen familie-shoot, daarvoor boek je best 'Moments-Deluxe'.)FLORAL

155€


In samenwerking met FEST, een verborgen parel in Overijse, bezorgen we jou een bloeiende setting. 


EXTRA INBEGREPEN: Een boeketje uit de pluktuin. Na jouw sessie kan je zelf een "Jefke" (= 15 stelen) plukken om jouw uniek boeketje samen te stellen.


(Wil je extra stelen erbij dan kan dit aan 1€/steel)

BLOSSOMS

155€


...


...


BUSINESS

155€


...


...STUDIO

155€


...


...