Annelies Schrevens

Project Coordinator by day, photographer by night.

For years now, photography has been my main hobby. I was the go-to person for friends to get their portraits taken and to capture all the fun at family events. However, in the summer of 2020, I finally decided to take the leap and became an official freelance photographer!

Capturing your most precious moments is my goal. In a natural, no-nonsense kind of imagery.

I am living happily together with a musician and we are both dog-people so if you have one: CONTACT ME for your pet portraits, please.

Let's meet for a coffee !

TESTIMONIALS

Discover the experience through the words of my clients.

Gerleen & Jean - WEDDING


Toen wij in mei 2020 de diagnose van kanker kregen, besloten Jean en ik al snel om na een relatie van 8 jaar te trouwen. Ons huwelijk werd door de drukke planning voornamelijk in elkaar gestoken in de wachtzalen van het UZ Brussel.


Al snel was duidelijk dat ik Annelies na enkele fijne studentenjaren in Halle en later ook in Leuven opnieuw wou contacteren. Dat Annelies zonder veel info of ideeën van ons al snel een volledige shoot in elkaar kon steken is zeer uniek. Ze slaagde erin om alle emoties van die dag vast te leggen in de foto’s: de liefde, de vriendschap, ons huwelijk,.. maar ook de angst, het verdriet en het trauma.


De foto’s die Annelies die dag maakte zijn van zeer onschatbare waarde voor ons en onze dierbaren. Annelies klikt niet alleen met haar fototoestel, haar warme persoonlijkheid klikt met iedereen. Ze slaagde er zelf in om Jean om te toveren tot een vlot fotomodel.


Momenten om voor altijd te koesteren.

Gwen & Arno - MOMENTS


Een toffe namiddag, goeie babbels en een fotografe die u op u gemak stelt en alles op foto vastlegt gewoon hoe ge zijt, één adres: Annelies Schrevens.