Annelies Schrevens

Project Coordinator by day, photographer by night.

For years now, photography has been my main hobby. I was the go-to person for friends to get their portraits taken and to capture all the fun at family events. However, in the summer of 2020, I finally decided to take the leap and became an official freelance photographer!

Capturing your most precious moments is my goal. In a natural, no-nonsense kind of imagery.

I am living happily together with a musician and we are both dog-people so if you have one: CONTACT ME for your pet portraits, please.

Let's meet for a coffee !

TESTIMONIALS

Discover the experience through the kind words of my clients.

Ecoflora - Pepingen

Annelies kwam bij ons voor een bedrijfsshoot op onze kwekerij! Ze slaagde erin de charme van onze toch ietwat 'ongewone 'kwekerij en tuinwinkel in beeld te brengen. We zijn super tevreden met de prachtige foto's die we voor tal van doeleinden zullen kunnen gebruiken: social media, flyers, nieuwsbrieven, website,... Iedereen voelde zich ook op zijn gemak door de professionele maar toch heel fijne aanpak van Annelies! Een echte aanrader én een leuke groepsactiviteit voor je bedrijf :) Bedankt Annelies!

K&M

Annelies ging geweldig om met onze 2 kapoentjes! Wij zijn super tevreden met het resultaat!


A&R

De foto's zijn zo natuurlijk en weerspiegelen onze familie zoals we echt zijn. 24 personen vastleggen op beeld was een hele uitdaging maar het verliep vlekkeloos. Wij kregen herinneringen voor het leven!


L&B

Heel aangename ervaring, fotoshoot liep onmiddellijk los ondanks dat we absoluut niet gewoon zijn voor de lens te staan. En het resultaat mag gezien worden! Dikke chapeau en merci Annelies!

Nathalie

Annelies levert keer op keer prachtfoto's af, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze snapt bij elke shoot onze visie, denkt mee over locaties, outfits e.d. zodat onze moodboard echt tot leven komt.


Wat wij ook heel tof vinden, is dat je bijna vergeet dat je aan het shooten bent. Annelies weet op een spontane manier de mooiste momentjes vast te leggen, zelfs bij wie zich niet altijd even comfortabel voelt voor de lens.


Intussen hebben we al 2 prachtshoots achter de rug en kijken we uit naar onze trouwfoto's van volgend jaar. Wij zijn reuzefans!


Gerleen & Jean


Toen wij in mei 2020 de diagnose van kanker kregen, besloten Jean en ik al snel om na een relatie van 8 jaar te trouwen. Ons huwelijk werd door de drukke planning voornamelijk in elkaar gestoken in de wachtzalen van het UZ Brussel.


Al snel was duidelijk dat ik Annelies na enkele fijne studentenjaren in Halle en later ook in Leuven opnieuw wou contacteren. Dat Annelies zonder veel info of ideeën van ons al snel een volledige shoot in elkaar kon steken is zeer uniek. Ze slaagde erin om alle emoties van die dag vast te leggen in de foto’s: de liefde, de vriendschap, ons huwelijk,.. maar ook de angst, het verdriet en het trauma.


De foto’s die Annelies die dag maakte zijn van zeer onschatbare waarde voor ons en onze dierbaren. Annelies klikt niet alleen met haar fototoestel, haar warme persoonlijkheid klikt met iedereen. Ze slaagde er zelf in om Jean om te toveren tot een vlot fotomodel.


Momenten om voor altijd te koesteren.

S&L

Wauw, wij zijn zo blij met de shoot die we gedaan hebben.

Het was voor ons de eerste keer dat we zoiets deden en we waren best wel zenuwachtig maar Annelies heeft ons zo goed geholpen met leuke poses en hoe we spontaan op de foto konden staan. Ik zou dit echt aan iedereen aanraden.


S&S

Annelies is een fotografe die je snel op je gemak laat voelen. De shoot was een zeer spontaan en aangenaam gebeuren. Bij het verkrijgen van de foto’s, had ik een mond vol tanden. Gewoon wauw!


P&W

Super bedankt Annelies, voor de prachtige foto's van deze unieke tijd, in afwachting van de geboorte van ons dochtertje. Je hebt ons helemaal op ons gemak gesteld tijdens de shoot, en het resultaat zijn heel naturelle foto's. Super vlotte communicatie ook. Warm aanbevolen!

Bij een volgende gelegenheid nemen we zeker terug contact op.

Evelien & co.

Al zeggen we het zelf, de foto's zijn prachtig geworden!

Wij vonden het niet altijd even eenvoudig om "naturel" over te komen, maar Annelies slaagde erin om dit toch prachtig op beeld te zetten, waarvoor we haar heel dankbaar zijn...


Ze ging ook op een superfijne manier om met onze dochter, waardoor zij zich meteen op haar gemak voelde... Dat zorgde ervoor dat de foto's echt heel spontaan werden! Dit werd alvast een prachtige herinnering aan de zwangerschap en ons gezinnetje!

Hopelijk kunnen we in de toekomst nog een fotosessie vastleggen, samen met onze twee meisjes...

Sara & co.

De fotoshoot was een heel leuke ervaring, Annelies weet je direct op je gemak te stellen en de foto's waren ronduit prachtig. Een echte aanrader!